onsdag 23 mars 2011

så mycket inspiration så lite tid

Hej,
Först vill jag be om ursäkt för att min header inte är som den ska.Jag råkade göra något konstigt och minns inte riktigt hur man gör för att byta tillbaka den. Har fixat lite book covers till mina karaktärer i ett roligt program jag hittat som heter Photoscape. Bilderna blev fantastikt fina kanske kommer jag lägga upp dom här på sidan. Men jag kan redan säga att jag äger ingen av korten de är bara till hjälp för min inspiration så jag kan hitta mina karaktärer. Jag kommer bara använda de korten och bilderna för mitt privata bruk och livliga fantasi. Det flesta är skådespelare.

Här kommer ett exempel på en av mina "book covers" till 3 Bröllop/A Piece Of My Heart series. titta gärna på min booklist för att läsa mer om ni är nyfikna på serien.

I do not own any of the pictures above if this is not allowed please tell me. This is only for my personal use and my lively imagination. Actors/actress are: Katharine Mcphee,Kristin Kreuk Haylie Duff, Ryan Gossling, Nathaniel Arcand and Josh Holloway.


Nu dansar mina fingar över tangentbordet! Det är så underbart, samtidigt som nya idéer, repliker och annat dyker upp i mitt huvud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar